​Працівники ПАТ «Закарпатгаз» повністю відновили газопостачання на Ужгородщині та Берегівщині

Опубліковано:

Працівники ПАТ “Закарпатгаз” в повному обсязі відновили газопостачання жителям 15 сіл Ужгородщини та Берегівщини, які залишилися без газу в результаті аварії на газопроводі.

Причиною аварії стала розгерметизація зварювального шва газопроводу через зсув грунту. На її ліквідацію залучили 11 одиниць спецтехніки та 58 слюсарів підприємства.

“Ми прогнозували, що ремонтні роботи триватимуть два дні, і вже на третій проводитимемо відновлення газопостачання. На щастя, ми впоралися набагато швидше і уже у неділю о 15:00 газ був у всіх домівках, які були відключені внаслідок аварії. В першу чергу, це вдалося завдяки злагодженій і професійній роботі людей. 58 слюсарів нашого підприємства у свої вихідні дні на морозі посилено працювали, аби оселі закарпатців якомога швидше отримали газ”, — прокоментував головний інженер ПАТ “Закарпатгаз” Віктор Водзінський. 

Нагадаємо, всього 19 січня без газу у домівках залишилося 4298 абонентів. Це – мешканці сіл Демичі, Мала Добронь, Велика Добронь, Петрівка, Есень, Саловка, Тисауйфалу, Червоне, Тисателек, Тисаашвань Ужгородського району та смт Батьово, с.Свобода, с. Бакош, с.Данилівка, с.Бадів Берегівського району. Внаслідок аварії ніхто з мешканців не постраждав.

Прес-служба ПАТ “Закарпатгаз”

Про Захід