Сьогодні стартувала реєстрація на ЗНО – 2015

Опубліковано:





 Сьогодні, 5 січня, розпочалася реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) та триватиме до 20 лютого.

Цьогорічна кампанія має кілька суттєвих нововведень. До прикладу, для вступу до вузу абітурієнти подають сертифікати ЗНО лише 2015 року. Кожен учасник ЗНО має право скласти тести не більш як із чотирьох навчальних предметів. Перше тестування із української мови та літератури відбудеться вже 24 квітня.

Потім після місячної паузи тестування продовжиться із 3 по 26 червня.
Для того щоб зареєструватись в цьогорічній кампанії, абітурієнту необхідно відвідати сторінку “Реєстрація -2015” на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Там потрібно буде увести запитувані дані, роздрукувати та заповнити реєстраційну картку.

Після реєстрації необхідно надіслати реєстраційні документи до регіонального центру оцінювання якості освіти. Для випускників шкіл Закарпатської області, таким центром є Івано-Франківський регіональний центр оцінювання якості освіти, що знаходиться за адресою:м.Івано-Франківськ вул.С.Бандери, 1 (поштовий індекс 76018).Реєстраційні документи випускників загальноосвітніх навчальних закладів 2015 року надсилаються організовано цими закладами.

Особи, які не мають змоги зробити це самостійно, можуть звернутися до одного з пунктів реєстрації, утворені в областях регіональними центрами. Для випускників загальноосвітніх навчальних закладів 2015 року пункти реєстрації працюють за місцем їхнього навчання.

Зміни до реєстраційних даних можна вносити до 1 квітня, а у разі зміни рівня складності завдань сертифікаційної роботи з української мови і літератури та математики – до 6 березня.

Особі, зареєстрованій для походження зовнішнього незалежного оцінювання, до 10 березня рекомендованим листом будуть надіслані документи, що підтверджують факт реєстрації. Крім того, для кожного майбутнього абітурієнта після завершення реєстрації на веб-сайті УЦОЯО буде створено інформаційну сторінку, доступ до якої здійснюватиметься за номером Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання та PIN-кодом, зазначеним у ньому.

Також працює “гаряча” телефонна лінія:
УЦОЯО – (044) 486-09-62
Івано-Франківський РЦОЯО (0342) 750-975
юридична лінія підтримки Громадянської мережі ОПОРА (050) 100-24-69

Детальна інформація про реєстрацію на сайті Івано-Франківського РЦОЯО
З додаткових запитань: +38 050 100 24 69 Святослав Бабіля

 


Про Захід