Закарпатські прикордонники затримали двох нелегальних мігрантів

Опубліковано:

Групу азійців, що мали намір потрапити до країн Європи в обхід пунктів пропуску, затримали учора ввечері на Закарпатті прикордонники відділу “Ужгород” Чопського загону. Перетнути українсько-словацький кордон правопорушники  намагались неподалік обласного центру.

Інформацію про можливу спробу порушення державного рубежу прикордонникам завчасно надали оперативні співробітники Західного регіонального управління.

Отож, у вказаний район було одразу ж вислано прикордонний наряд від відділення “Ужгород”. Нелегалів вдалось зупинити за п'ятсот метрів від державного кордону. Затримані чоловік та жінка без документів назвалися громадянами В'єтнаму та підтвердили намір незаконно потрапити до ЄС з метою покращення умов життя

Наразі правопорушників доставлено у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Після встановлення особи та з'ясування усіх обставин їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КУпАП “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Про Захід