На Чернівеччині “Мерседес Віто” згорів разом з гаражем (Фото)

Опубліковано:

 

Вчора, надвечір, у місті Кіцмань горіла господарська будівля з гаражем, інформує прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

За попередньою інформацією, пожежа виникла внаслідок короткого замкнення у моторному відсіку автомобіля “Мерседес Віто”, що саме був в гаражі. Полум'я з автомобіля перекинулося на господарські речі й далі поширилося на горище. Швидкому розповсюдженню вогню сприяло те, що на горищі зберігалось сіно, а господарська будівля з гаражем розташовувалися під спільним дахом. Пожежу помітили сусіди із запізненням: у той час вогонь був вже на покрівлі споруди, охопивши площу 180 кв.м. Для ліквідації пожежі на місце події прибули рятувальники 9 державної пожежно-рятувальної частини міста Кіцмань, місцева пожежа охорона смт Неполоківців та смт Лужан.

Оскільки існувала загроза перекидання вогню на ще один автомобіль, що був у гаражі, та сусідні будівлі,  рятувальники вжили всіх заходів, щоб не допустити поширення полум'я. Вогнеборці ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент приїзду. Завдяки діям працівників Служби порятунку вдалось врятувати 4 будівлі – саму будівлю, де виникла пожежа, та розташовані неподалік два житлових будинки, літню кухню. Окрім цього, рятувальники запобігли перекиданню вогню на автомобіль “Мерседес Спринтер”. Внаслідок пожежі знищено автомобіль “Мерседес Віто”, покрівлю споруди, перекриття господарської будівлі, домашні речі, 3 тонни сіна.

Про Захід