У Львові літня пара зорганізувала наркодилерську мережу

Опубліковано:

 

Працівники управління протидії наркозлочинності спільно із працівниками слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області та за процесуального керівництва обласної прокуратури затримали чоловіка та дружина, котрі організували на території Львова збут наркотичного засобу “метадон” в особливо великих розмірах, інформує прес-служба Головного управління поліції у Львівській області.

Правоохоронці виявили й вилучили під час затримання та санкціонованого обшуку у затриманих наркотичний засіб “метадон” в особливо великих розмірах, мобільні телефони, сім-карти різних операторів, автомобільні номерні знаки іноземної реєстрації та грошові кошти, виручені від збуту наркотиків в національній та іноземній валюті.

60-річний чоловік та його 59-річна дружина збували нарковмісні речовини наркозалежним особам у приватному будинку. Все вилучене під час санкціонованого обшуку скеровано на експертне дослідження, вартість виявлених наркотичних засобів за цінами “чорного” ринку становить понад триста тисяч гривень.

Зловмисники затримані, їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна.

 

 

Про Захід