П’яний водій скоїв ДТП на Тячівщині

Опубліковано:

У селі Ганичі Тячівського району вночі сталася незначна ДТП. На автодорозі не розминулися автомобілі “Mаzda” іноземної реєстрації під керуванням жителя Тересви та “Chеvrоlеt”, за кермом якого перебував турист з іншої області. Винуватцем ДТП був закарпатець. З місця пригоди він утік. Наздогнав його за кілька кілометрів сам потерпілий і викликав поліцію. 

На місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення. Драгер виявив у водія 1,03 проміле алкоголю. На правопорушника склали відразу 4 адмінпротоколи: за скоєння ДТП, за залишення місця пригоди, за керування в стані алкогольного сп'яніння і за відсутність страховки. Водійське посвідчення від нього вилучили, від керування відсторонили. 

У селі Білки Іршавського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки “ВАЗ-2107”, який виконував незрозумілі маневри. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп'яніння. Він також не мав водійського посвідчення. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,8 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за  керування в стані алкогольного сп'яніння і без водійського посвідчення. Від керування його відсторонили. 

В Берегові поліцейські зупинили вночі автомобіль марки “Volkswagen Pаssаt” іноземної реєстрації, який виконував незрозумілі маневри. За кермом перебував житель села Запсонь Берегівського району в стані алкогольного сп'яніння. Він також  не мав водійського посвідчення. Під час проходження медосвідування в лікарні в нього виявили 1,8 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. 

У тому ж Берегові вдень працівники групи реагування патрульної поліції зупинили  автомобіль марки “ВАЗ-21013”, на якому не було переднього номерного знака. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп'яніння. Водійського посвідчення він не мав, від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп'яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще одного п'яного водія виявили працівники патрульної поліції області. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області  

Про Захід