Смертельна автоаварія у Нововолинську: збитого велосипедиста автівка протягнула майже 100 метрів

Опубліковано:

 

Інформує поліція Волинської області.

Вчора вранці на лінію служби “102” поліції Волині надійшло повідомлення про те, що по вулиці Княгині Ольги в місті Нововолинськ виявили мертвого чоловіка, поряд із ним лежав велосипед. Водій втік.

Встановлено особу загиблого – це 72-річний місцевий житель. З метою остаточного встановлення часу та причин смерті тіло направили на проведення судово-медичної експертизи.

Наразі автівку-вбивцю знайдено в одному з гаражів на околиці Нововолинська. Автівку водій загнав у чужий гараж.  Водія розшукують.

Відомо, що автівка не тільки збила велосипедиста, але і протягнула його разом із велосипедом майже 100 метрів. Нещасному відірвало голову.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, слідчі відомості внесуть в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.  Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі строком від 3 до 8 років, інформує Сектор комунікації поліції Волинської області.

 

Про Захід