На Закарпатті прикордонники підсумовували результати служби та долучилися до спільної молитви

Опубліковано:

 

В останній робочий день 2018 року прикордонники Чопського загону зібралися разом, аби підвести підсумки служби за грудень та визначити напрямки роботи на наступний місяць. Окрім службової наради та визначення додаткових завдань на святкові дні, військові долучилися до спільної молитви. Військовий капелан загону протоієрей Сергій Ємець
звершив подячний молебень за рік, що минає, та попросив Божого благословення на прийдешній рік. Отець Сергій побажав усім присутнім гарного початку нового року та висловив сподівання, що 2019-й принесе нашій державі мир, спокій та добробут.

На завершення, керівник загону підполковник Юрій Михайлюк привітав товаришів по службі з прийдешніми святами, розповів про досягнення персоналу та відзначив нагородами найсумлінніших військовослужбовців.

Згадали також і про втрати, яких зазнав військовий колектив: загибель колишнього колеги – підполковника Вадима Березенського, що загинув від травм, отриманих під час виконання завдань з охорони державного кордону на ділянці Мукачівського прикордонного загону.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Про Захід