На Ужгородщині сімейні лікарі отримали автівки

Опубліковано:

 

Сімейні лікарі та лікарі загальної практики сімейної медицини сьогодні, 28 грудня, отримали 3 автомобілі Renault Duster для виїздів до пацієнтів, які за медичними показаннями потребують консультації лікаря вдома.

“Спільними з районною радою зусиллями Центр первинної медико-санітарної допомоги зміг придбати нові автомобілі, призначені для сімейних лікарів та лікарів загальної практики, які працюють на “первинці” сіл Батфа, Руські Комарівці та Кам'яниця. Ми дуже потребували цих автомобілів. Тепер лікарі зможуть швидко приїхати додому до пацієнтів, які за станом здоров'я не мають змоги дістатися до амбулаторії” – зазначила головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Лариса Шинкаренко

Вартість автомобілів складає півтора мільйона гривень. Автівки оснащені електронною системою стійкості, дорожнім набором, тощо. Усі придбані автомобілі матимуть спеціальний напис “Медична служба”.

Новенькі автомобілі стали гарним передноворічним подарунком для медиків. Все це стало можливим і завдяки районній владі. А вже у наступному році, сподіваємось, вдасться зробити ще більше корисного для медицини.

Ужгородська районна рада

Про Захід