У мешканця Іршавщини вилучили наркотики

Опубліковано:

Учора, 26 грудня, під час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання та операції “Розшук” працівники слідства та кримінальної поліції Іршавського відділу спільно з бійцями спецпідрозділу “КОРД”, на підставі ухвали Іршавського суду, провели обшук автомобіля марки “Ленд Ровер” іноземної реєстрації, яким користується 32-річний житель села Довге Іршавського району. Цей чоловік уже проходить по кримінальному провадженню за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Під час обшуку машини правоохоронці виявили та вилучили з салону пластмасову коробку з трьома капсулами від медичного шприца, в яких була кристалічна речовина, схожа на наркотик метамфетамін. Також у ній знаходився поліетиленовий пакет з пігулкою. А в кишеньці пасажирського сидіння поліцейські виявили поліетиленовий пакет із залишками метамфетаміну.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання наркотичних засобів). Вилучені речовини направлено на експертизу. Відносно фігуранта справи  вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Слідчі також зясовуватимуть, чи не займався чоловік збутом наркотиків.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Про Захід