У прокуратурі Закарпатської області відбулась зустріч з представниками спеціальної моніторингової місії ОБСЄ

Опубліковано:

 

Сьогодні, 26 грудня, прокурор Закарпатської області зустрівся з представниками Івано-Франківського відділення спеціальної моніторингової місії ОБСЄ з метою обговорення загальної ситуації з безпеки в краї.

Делегацію міжнародної організації представляли заступник керівника Івано-Франківського відділення спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Санер Ахмедов, спостерігач СММ ОБСЄ в Україні  Деян Павловіч та перекладач Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Анатолій Козак.   

Зустріч проведено за ініціативою представників ОБСЄ, задля обговорення загальної ситуації в області, а також з метою збору об'єктивної інформації стосовно ходу слідства актуальних і резонансних кримінальних проваджень. Очільник відомства запевнив в готовності прокуратури до співпраці в рамках дозволених законодавством.

Так, під час зустрічі, керівником регіональної прокуратури поінформовано представників Місії про хід досудового  розслідування та судового розгляду найбільш резонансних кримінальних проваджень, що трапились протягом цього року у краї.

 

Зокрема, гості підняли питання підпалу будівлі “Товариства Угорської культури Закарпаття”, розміщення на території декількох сіл області плакатів провокаційного характеру з написом “Зупинимо сепаратистів”, а також резонансне вбивство жінки у м. Берегові, у липні цього року.  

Відтак, керівник регіональної прокуратури висловив вдячність за увагу до Закарпаття та сподівання на подальшу конструктивну співпрацю. У свою чергу Санер Ахмедов подякував за відкритість та надану інформацію.

Насамкінець, сторони домовились про наступну зустріч наприкінці січня 2019 року.

 Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Про Захід