Лавківське лісництво отримає оновлену контору (Фото,відео)

Опубліковано:

 

Лісівники Мукачівського держлісгоспу будують нові та реконструюють вже діючі контори лісництв. Уже другий рік поспіль лісівники Мукачівського держлісгоспу будують нові та реконструюють вже діючі контори лісництв.

У зв'язку із приєднанням до держлісгоспу лісових масивів агролісу, постало питання місця роботи штату новоутвореного Лавківського лісництва. Майбутня контора знаходитиметься на базі кордонного будиночку, який піддався капітальній реконструкції.

Ремонтними роботами передбачено заміна даху, вікон, дверей, оновлення фасаду будівлі. Внутрішні роботи знаходяться на завершальній стадії: проведено автономне опалення і каналізаційна мережа. Наразі реконструкція будівлі виходить на фінішну пряму, і вже у новому році працівники Лавківського лісництва працюватимуть у нових умовах. Важливо зазначити, крім цього, завершилась реконструкція контори Кленовецького лісництва. Було облагорожено прилеглу територію, проведено внутрішній та зовнішній ремонт стін. Замінено вікна, двері, а на другому поверсі облаштовано кімнати відпочинку. Загалом реконструкція Кленовецького лісництва обійшлась Мукачівському держлісгоспу майже 200 тис. грн., інформує ЗОУЛМГ.

 

 

 

Про Захід