Закарпаття зустрічає ХХІ «ПАП-ДЖАЗ-ФЕСТ»

Опубліковано:

У четвер, 20 грудня, о 18:00 в залі Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчої “ПАДІЮН” відбудеться ХХІ Міжнародний ромський фестиваль джазового мистецтва “ПАП-ДЖАЗ-ФЕСТ – 2018”.

Організаторами концертного дійства є Товариство музичної культури циган Закарпаття “Лаутарі” та Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчої “ПАДІЮН”.

За час існування фестивалю своє мистецтво в Ужгороді представляли такі відомі зарубіжні та вітчизняні музиканти, як саксофоністи Пітер Кардареллі, Ерік Марієнтал та Монті Вотерс, трубач Макл “Патчес” Стюарт, гітарист Марк Вітфілд (всі із США), саксофоніст Едвард Намисловський (Польща), ударник Додо Шошока (Словаччина), гітаристи Тибі Ботош та Олі Керекеш (Угорщина), легенди радянського джазу Євген Дергунов, Валерій Колесников, В'ячеслав Полянський, Володимир Соляник (Україна) та багато інших. А незмінним членом оргкомітету та ведучим усіх фестивалів “ПАП-ДЖАЗ-ФЕСТ” є відомий музичний критик із Києва Петро Полтарєв.

Цьогорічний “ПАП-ДЖАЗ-ФЕСТ” проводитиметься за підтримки департаменту культури та управління національностей та релігій Закарпатської облдержадміністрації, Ужгородської міської ради, Міжнародного фонду “Відродження”, окремих спонсорів та меценатів.

Прес-центр Закарпатської ОДА

Про Захід