В Ужгороді жінка викрала велосипед, який залишили біля кав’ярні

Опубліковано:

 

Правоохоронці Ужгородського відділу поліції встановили особу жінки, котра обґрунтовано підозрюється у крадіжці. Поліцейські встановили, що 38-річна мешканка обласного центру викрала з під місцевого кафе велосипед, який потерпілий залишив без нагляду на кілька хвилин. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. 

Крадіжку двоколісного транспортного засобу розкрили і працівники поліції Перечинського району. 28-річний мешканець Порошково викрав від односельчанки велосипед, який залишив собі. Молодий чоловік вже надав покази поліції. Наразі слідчі призначили експертизу. Слідство у справі  триває.

Працівники кримінальної поліції Великоберезнянського відділення встановили особу, причетну до крадіжки чужого майна. 19-річний місцевий мешканець викрав з квартири знайомої  мобільний телефон. Крадену річ поліція вилучила та після проведення експертизи його повернуть потерпілій. 

Поліція Свалявського району проводить слідство за фактом крадіжки з проникненням. В ході відкритого кримінального провадження правоохоронці встановили, що 19-річний мешканець села Неліпино викрав підсилювач потужності. Дії фігуранта кваліфіковано за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Речовий доказ вилучено.  У справі триває досудове слідство.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

Про Захід