Міжнародний аеропорт «Ужгород» пройде експертизу світлосигнальної системи

Опубліковано:

Найближчими днями буде проведено технічну експертизу обладнання світлосигнальної системи Міжнародного аеропорту “Ужгород” на відповідність сертифікаційним вимогам Державіаслужби України.
У четвер, 13 грудня, комісія з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій Закарпатської обласної ради погодила зміни у відповідних заходах, зокрема, щодо перенесення експертизи з 2019 на 2018 рік.
Експертиза світлосигнальної системи “Вогні малої інтенсивності “М-2” та визначення параметрів експлуатаційного мінімуму аеродрому “Ужгород” є обов'язковою процедурою. Вона забезпечить дотримання сертифікаційних вимог та збільшення обсягів фінансування летовища.
Окрім того, обласні депутати підтримали звернення до Міністерства інфраструктури України щодо безоплатної передачі з балансу ДП “Міжнародний аеропорт “Бориспіль” на баланс ЗОКП “Міжнародний аеропорт “Ужгород” необхідного рухомого майна. Йдеться про легкові, вантажопасажирські, спеціальні аеродромно-прибиральні автомобілі, перонні автобуси, трапи тощо. Вказана техніка забезпечить функціональність та комфортабельність летовища для пасажирів та обслуговування повітряних суден, інформує прес-центр Закарпатської ОДА.
 

Про Захід