Ужгородські депутати затвердили штат міськради

Опубліковано:

 

Структуру та загальну штатну чисельність апарату і виконавчих органів Ужгородської міської ради затвердили сьогодні на сесії депутати. Проект рішення прийняли з критичними зауваженнями.

Ліквідовано такі виконавчі органи ради:

– службу у справах дітей;

– – відділ муніципальної інспекції з благоустрою;

– відділ міжнародних грантових програм та інновацій.

Утворено такі виконавчі органи ради зі статусом юридичної особи:

– службу у справах дітей Ужгородської міської ради;

– управління муніципальної варти Ужгородської міської ради;

– управління міжнародного співробітництва та промоції міста Ужгородської міської ради.

Змінено назву (найменування):

– управління у справах культури, спорту, сім'ї та молоді Ужгородської міської ради на управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради;

– відділ охорони здоров'я Ужгородської міської ради на управління охорони здоров'я Ужгородської міської ради;

– управління економіки та стратегічного планування Ужгородської міської ради на управління економічного розвитку міста Ужгородської міської ради.

Утворено такі структурні підрозділи у складі виконавчих органів міської ради:

– відділ контролю за додержанням законодавства про працю у складі управління економічного розвитку міста Ужгородської міської ради;

– відділ сім'ї, гендерної політики та соціально-трудових відносин у складі департаменту праці та соціального захисту населення Ужгородської міської ради.

Реорганізовано відділ оборонної, мобілізаційної роботи та цивільного захисту населення шляхом поділу на відділ оборонної та мобілізаційної роботи і відділ цивільного захисту населення.

Відповідно до рішення розроблять положення , які регламентуватимуть роботу цих підрозділів, для тих, що мають статус юридичної особи проведуть реєстрацію установчих документів у державного реєстратора.

Про Захід