Закарпатська ДФС запроваджує мистецький конкурс для школярів

Опубліковано:
 
Головне управління ДФС у Закарпатській області оголошує перший відбірковий (регіональний) етап ІІ Всеукраїнського Мистецького конкурсу “Податкова абетка” для учнів 1-4 класів та “Сьогодення та майбутнє податкової та митної справи” – для учнів 5-9 класів.
Конкурс носить тематичний характер, метою якого є популяризація податкової та митної грамотності, сприяння творчому підходу до виховання та формування свідомого ставлення до сплати податків у дітей та молоді шкільного віку, налагодження партнерських відносин між податківцями та майбутніми платниками податків.
Роботи учасників приймаються у форматі А2, А3, А4 за такими напрямами дитячої творчої  діяльності з податкової та митної тематики: 
– образотворче мистецтво (малюнки);
– декоративно-прикладне мистецтво (аплікації, колажі, вишивки, батик, бісероплетіння, художня різьба, ліплення);
– комп'ютерна графіка.
Конкурсні роботи  подаються до ГУ ДФС у Закарпатській області за адресою: м.Ужгород, вул. Волошина,52 до 8 лютого 2019 року. Для участі у конкурсі разом з роботою подається заявка відповідної форми (додається).
Роботи можуть бути підготовлені до експонування (укомплектовані паспарту, підрамником, рамкою). Від одного учасника приймається не більше 3-х конкурсних робіт. Роботи, подані на конкурс, авторам не повертаються. 
У конкурсі не беруть участь діти працівників Університету державної фіскальної служби України, територіальних органів ДФС, а також діти будь-яких інших осіб, які мають відношення до організації та/чи проведення конкурсу.
Фінальний етап конкурсу відбудеться на базі Національного університету Державної фіскальної служби України у березні 2019 року.
ДФС у Закарпатській області
Про Захід