В Ужгороді обікрали церкву

Опубліковано:

 

На лінію “102” надійшло повідомлення про крадіжку грошей  з приміщення церкви у м.Ужгород. Правоохоронці встановили, що невідома особа проникла до приміщення церкви через вікно, звідки зі скриньки для пожертв  викрала 3500 гривень. Працівники кримінальної поліції Ужгородського відділу оперативно встановили особу причетну до вчиненого. Ним виявися 25-річний житель Ужгородського району. Крадіжку розслідують у поліції за частиною 3 статті 185 ККУ, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Також ужгородські правоохоронці розкрили крадіжку з приміщення новобудови будівельних інструментів, на суму майже 35 тисяч гривень. Підозрюваним у крадіжці виявився 33-річний мешканець обласного центру. Частину речових доказів поліція вилучила, слідство триває. 

Ужгородські дільничні оперативно розкрили крадіжку двох велосипедів. В ході відпрацювання міста, серед ночі, правоохоронці помітили підозрілого чоловіка, який в руках штовхав два велосипеди. Як з'ясувалось, транспорт виявився чужим. 32-річний ужгородець викрав його з під'їзду багатоповерхівки по вул. Грушевського.  Двоколісні транспортні засоби вилучені, ведеться слідство. 

Правоохоронці Перечинського району викрили на крадіжці велосипеду 33-річного мешканця Порошково. Велосипед, який підозрюваний  встиг перепродати поліція вилучила. 

Оперативно розкрили крадіжку правоохоронці Воловеччини. З повідомленням про злочин до поліції звернувся місцевий житель та повідомив, що невідома особа проникла до  підсобного приміщення, звідки викрала електричний двигун з токарного станка. 44-річного волівчанина, причетного до злочину, місцеві правоохоронці встановили  за лічені  хвилини. Фігуранта справи, який намагався втекти на своєму авто, правоохоронці затримали у центрі селища. Знаряддя злочину та крадений електродвигун вилучили. Автомобіль помістили на арешмайданчик відділення поліції. Слідство триває. 

Працівники поліції Берегівського відділу розкрили крадіжку свійської тварини. Підозрюваний 54-річний мешканець Вари зізнався у скоєному, слідчі дії у справі тривають. 

 

 

Про Захід