На Закарпатті придбають житло ще двом сиротам

Опубліковано:

У вівторок, 11 грудня, під головуванням виконуючого обов'язки голови облдержадміністрації Ярослава Галаса відбулося чергове засідання обласної комісії з визначення напрямів та об'єктів, на які буде спрямовано у 2018 році субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт і осіб з їх числа.
Члени комісії розглянули дві пропозиції щодо придбання в приватну власність житла для двох осіб із числа дітей-сиріт з м. Берегово. Розглянувши подані надані матеріали, комісією ухвалено рішення рекомендувати облдержадміністрації здійснити розподіл субвенції з державного бюджету виконавчому комітету Берегівської міської ради на придбання житла для двох осіб з числа дітей-сиріт на суму 525,5 тисяч гривень.
За результатами попередніх шести засідань в області розподілено кошти для придбання в приватну власність 16 приміщень для 21 дитини-сироти та осіб із їх числа, двох приміщень для створення дитячих будинків сімейного типу, виділено кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації для будівництва ДБСТ.
За результатами попередніх семи засідань, в області розподілено кошти для придбання у приватну власність 23 приміщень для 29 дітей-сиріт та осіб з їх числа, два приміщення для створення дитячих будинків сімейного типу, виділено кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації для будівництва дитячого будинку сімейного типу на загальну суму понад 15 мільйонів гривень.
Нагадаємо, що 10 грудня троє осіб з числа дітей-сиріт отримали власне житло в обласному центрі Закарпаття.

Про Захід