У Мукачеві виділять 4 мільйони гривень на підтримку ОСББ

Опубліковано:

У Мукачеві прийнято програму сприяння створенню та діяльності об'єднань співвласників багатоквартирних будинків на 2019-2020 роки. На її реалізацію протягом наступний двох років пропонується виділити 4 млн. гривень.

Новостворені ОСББ зможуть отримати одноразову допомогу з міського бюджету. Також ОСББ матимуть змогу отримати компенсацію в розмірі 55% від тіла кредиту на модернізацію будинків.

2 млн. планують виділити для довгострокового пільгового кредитування багатоквартирних будинків ОСББ, ЖБК кредитно-фінансовими установами для впровадження заходів з енергозбереження багатоквартирних будинків, 700 тис. – на благоустрою прибудинкових територій, 1,3 млн. місто передбачає для ОСББ на утеплення і ремонт покрівель, дахового перекриття, підвальних приміщень; реконструкцію, ремонт і модернізація всіх
інженерних мереж і обладнання у будинку; утеплення під'їздів (встановлення та заміна вікон, вхідних дверей);модернізацію систем освітлення під'їздів, заміну та встановлення головних розподільчих щитів у житлових будинках; модернізацію та утеплення стін фасаду.

Мукачівська міськрада

Про Захід