Ужгородські патрульні затримали двох наркоманів

Опубліковано:

 

При собі чоловіки мали наркотики, інформує ГУНП у Закарпатській області.

В ніч на 9 грудня, в місті Ужгород, під час відпрацювання прилеглої території на вулиці Джамбула, інспектори зупинили для перевірки підозрілого чоловіка та виявили капсули з білою порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну та предмет ззовні схожий на пристрій для куріння.

Схожий випадок трапився на вулиці Декабристів, де чоловік мав при собі заборонені законом речовини, які згодом виявили патрульні.

У місті Мукачево, 9 грудня, близько 17-ї години, на вулиці Червоноармійська, поліцейські помітили підозрілу особу, яка помітно нервувала при наближенні автомобілі, а згодом почала втікати. Під час поверхневої перевірки поліцейські виявили у громадянина пакет з, ймовірно, наркотичною порошкоподібною речовиною.

У всіх випадках, на місце події для подальшого з'ясування обставин та вилучення речовин, патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, в рамках профілактичного відпрацювання у області, патрульні поліцейські перейшли на посилений режим несення служби. Все це, аби максимально забезпечити правопорядок на вулицях міста.

Про Захід