Міжгірські підлітки вкрали акумуляторні батареї до трактора

Опубліковано:

В ході проведення оперативно- профілактичних відпрацювань поліцейські чотирьох районних  центрів області розкрили майнові злочини, скоєні на Свалявщині, Перечинщині, Міжгірщині та Берегівщини. 

Працівники кримінальної поліції спільно з дільничними офіцерами викрили на крадіжці двох жителів Сасівки, Свалявського району, віком 27-ми та 40-ка років.  Чоловіки, зламавши двері підвального приміщення в будинку  свого односельця, викрали два велосипеди та перепродали їх. Обидва двоколісні засоби вилучені. За частиною 3 статті 185 ККУ, а це крадіжка поєднана з проникненням у інше приміщення, в поліції відкрите кримінальне провадження.  

Крадіжку велосипеду розкрили також правоохоронці Перечинського відділення. В ході проведення  оперативно- розшукових заходів працівники поліції встановили, що  крадіжку скоїв 33-річний раніше судимий мешканець Порошково. Речовий доказ вилучено, триває слідство. 

У селищі Міжгір'я місцеві поліцейські викрили осіб, причетних до крадіжки з трактора двох акумуляторних  батарей. Причетними до злочину виявилися двоє місцевих студентів 16-ти та 17- ти років. Автозапчастини, які  фігуранти справи мали намір продати вилучили, слідство у справі триває. 

Правоохоронці Берегівського відділу поліції розкрили пограбування на жителя села Яноші. 23- річний берегівець разом зі своїм знайомим  відібрали в чоловіка мобільний телефон та 1700 гривень. Слідство у справі триває. 

За даними фактами скоєних правопорушень  в відділеннях поліції відкриті кримінальні провадження за статтями  185 та 186 Кримінального кодексу України, в рамках яких слідчі встановлять всі подробиці скоєних правопорушень та перевірять підозрюваних на причетність до скоєння інших майнових злочинів.

Відділ комунікації  поліції Закарпатської області

Про Захід