У Волівці відбувся ярмарок професій (Фото)

Опубліковано:

 

Хто такі прикордонники, які завдання вони виконують та як долучитися до дружної сім'ї охоронців державних рубежів, розповідали офіцери Окремого регіонального центру комплектування молоді Воловецького району. У віддалений гірський куточок Закарпаття прикордонники завітали на запрошення Воловецької районної філії Закарпатського обласного центру зайнятості. 
Майбутнім випускникам, які ще тільки визначаються з обранням майбутньої професії, надали вичерпну інформацію про те, як влаштуватись на військову службу за контрактом або ж як вступити до Національної академії Державної прикордонної служби. Юнаки та дівчата жваво цікавилися особливостями служби на кордоні. Спеціалісти з добору персоналу розповіли школярам про усі переваги своєї професії, адже це не лише цікава та престижна, але й добре оплачувана робота. Окрім того, військовослужбовці Державної прикордонної служби користуються цілим пакетом соціальних пільг та переваг. 
Вичерпну інформацію про порядок проходження військової служби за контрактом можна отримати за телефонами: 0939471579, 0679540077, 0663484710, або звернутись за адресами: місто м. Мукачево, вул. Недецеї, 45, місто Чоп, вул.Головна, 55а. 
Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

Про Захід