Іршавські полісмени провели екскурсію для школярів

Опубліковано:

 

В Іршавському відділенні поліції школярів зустріли інспектор ювенальної превенції  Яна Горзов, старший дільничний офіцер поліції Віта Горзов та дільничний Ростислав Гільперт.

Для початку юним гостям розповіли про роботу чергової частини, куди потрапляє інформація на “102”. Розповіли, як виїжджають поліцейські на виклики. Також школярам продемонстрували монітори, виведені в чергову частину.

Далі школярів запросили до актового залу, де поліцейські проводять наради, учбові заняття. Тут їх очікувала цікава бесіда. Яна Горзов  розповіла про роботу  поліції,  про  булінг у дитячому середовищі та яке покарання можуть понести неповнолітні у разі  скоєння злочинів.

У рамках всеукраїнської акції “16 днів проти насилля” дільнична Віта Горзов розповіла про факти виявлення насильства у сім'ї на території  району, нагадала  дітям, куди потрібно звертатись, якщо у сім'ї відбувається насильство.
 
Та найбільше враження на старшокласників справили спецзасоби, якими користуються поліцейські. Юні гості приміряли бронежилет, шолом та відчули себе у ролі справжнього захисника.  

Далі гостям показали службові автомобілі й розповіли про роботу групи швидкого реагування поліції. На згадку діти робили селфі.

А на завершення екскурсії один із учнів заспівав під гітару для поліцейських, які були приємно вражені музичним сюрпризом.
 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
 

 

Про Захід