Мешканець Виноградівщини на авто протаранив групу людей – одна постраждала загинула

Опубліковано:

Працівники слідчого відділу Виноградівщини проводять розслідування за фактом умисного вбивства та порушення правил безпеки дорожнього руху, що  спричинило  потерпілим тілесні ушкодження. 

Як з'ясували поліцейські, 35-річний мешканець міста Виноградів, рухаючись на вулиці Космонавтів у районному центрі, на ґрунті неприязних  відносин умисно здійснив наїзд автомобілем на свою 34-річну рідну сестру. Поряд з жінкою на вулиці перебувало ще четверо місцевих жителів – співмешканець потерпілої та сусіди. Усі виноградівці внаслідок зіткнення з машиною отримали тілесні ушкодження середньої та легкої ступенів важкості. Жінка від отриманих  травм померла у реанімаційному відділені лікарні.

За фактом умисного вбивства (частина 1 статті 115) та порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження (частина 1 статті 286) Кримінального кодексу України, правоохоронці проводять розслідування.

У суді підозрюваному обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави. Після внесення зазначеної  суми виноградівець відпущений з-під варти за місцем свого проживання. У справі триває слідство.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 

Про Захід