«Закарпатгаз» планує оперативно завершити роботи в Ужгороді та почати відновлення газопостачання вже сьогодні

Опубліковано:

ПАТ “Закарпатгаз” планує завершити ремонтні роботи на газопроводі середнього тиску та розпочати відновлення газопостачання 5 грудня.

“Завершення робіт на газопроводі середнього тиску на перехресті вулиць Грушевського та Заньковецької та початок відновлювальних робіт заплановано на сьогодні, 5 грудня: почнемо з дитячих садочків та закладів освіти,  потім – житловий сектор. Ймовірніше усього, що мешканцям усіх багатоповерхівок сьогодні відновити газопостачання не встигнемо, але ми зробимо усе від нас можливе, щоб пустити газ у максимальну кількість осель наших клієнтів вже сьогодні. Слідкуйте за повідомленнями на офіційній сторінці компанії – про усі зміни ми оперативно повідомлятимо наших споживачів”, – коментує начальник Ужгородського відділення ПАТ “Закарпатгаз” Богдан Библик.

ПАТ “Закарпатгаз” звертається до споживачів з проханням  сприяти газовикам у доступі до помешкань під час відновлювальних робіт. Це дасть можливість провести відновлення газопостачання у найкоротші терміни, а також закликає з порозумінням поставитися до тимчасових незручностей. Про відновлення газопостачання буде повідомлено додатково.

Прес-служба ПАТ “Закарпатгаз”

Про Захід