Ярослав Лебович провів особистий прийом у Синевирі

Опубліковано:

Заступник  начальника ГУНП в Закарпатській області полковник поліції Ярослав Лебович провів виїзний особистий прийом громадян у селі Синевир Міжгірського району. На прийом завітали місцеві жителі та керівники органів місцевого самоврядування.

Сьогодні, 30 листопада, у селі Синевир Міжгірського району провів особистий  виїзний прийом громадян заступник начальника ГУНП в Закарпатській області полковник поліції Ярослав Лебович. 

Під час зустрічі з представниками органу місцевого самоврядування було обговорено  питання створення у Синевирі поліцейської станції. У зв'язку з розгалуженою мережею туристичних комплексів та зон відпочинку, це забезпечить оперативне реагування правоохоронців на повідомлення та події. Також відкриється перспектива для створення штатних одиниць дільничного офіцера поліції та постійної дислокації в населеному пункті групи реагування патрульної поліції. 

Поспілкувалися присутні і на тему організації та проведення в селі зустрічі правоохоронців з дітьми та профілактичних заходів на тему відвідування ними розважальних закладів. 

Також із головою Синевирської сільської ради Миколою Куруцом було погоджено питання щодо поступового облаштування системи відеоспостереження у селі Синевир. 

Місцеві органи самоврядування в цілому задоволені роботою поліцейських.

Полковник поліції Ярослав Лебович усі пропозиції місцевої влади взяв до уваги. Тепер їх реалізовуватимуть спільними зусиллями.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
 

 

Про Захід