В Ужгороді оголосили результати соціологічного опитування про довіру до патрульних

Опубліковано:

 

Сьогодні в Ужгородському прес-клубі оголосили результати соціологічного опитування, про “Рівень довіри мешканців міст Ужгорода та Мукачева до патрульної поліції у Закарпатській області”.

На заході були пристуні керівник групи дослідження Маріанна Колодій, керівник ГО “Мегасоціум” Ганна Мелеганич та заступник начальника управління патрульної поліції Закарпаття Валерій Найман.

Загалом, участь у опитуванні взяли 505 осіб, з них 237 опитані у м.Ужгороді, 180 – у м.Мукачеві, та 88 – за допомогою електронних анкет у мережі Інтернет.

За результатами дослідження загальний рівень довіри громадян до патрульних поліцейських знизився. Якщо у 2016-му році рівень довіри до патрульних складав 61%, то у 2018-му – 30%.

Натомість, 32% опитаних оцінили роботу патрульної поліції Закарпаття, як “добре”. Ще 30% – вказали оцінку – “нейтрально”. Поганою роботу патрульних назвали 25%. “Дуже доброю” роботу патрульних назвали 8% респондентів, а “дуже поганою” – 5%.

Результати дослідження будуть враховуватися управлінням патрульної поліції Закарпаття для вдосконалення процесу взаємодії з громадянами, просвітницької роботи, ну і подальшим проведенням традиційних для нашої області публічних заходів, на кшталт “Feedback з патрульною поліцією”, де громадяни можуть висловити свої побажання, щодо роботи нашої структури.

Про Захід