Закарпатців запрошують долучитися до благодійного проекту «Щедрий святий Миколай»

Опубліковано:

 

З благословення Високопреосвященійшого митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора та за ініціативи архімандрита Агапіта керівника молодіжки відбудеться вже шостий благодійний проект “Щедрий святий Миколай”. В рамках цього проекту відвідають всі соціально-реабілітаційні заклади, дитячі соціальні заклади а також диспансери. Також вже по традиції святий Миколай завітає до одиноких дідусів та бабусь. Наближається одне з найулюбленіших свят і дорослих, і дітей – День Святого Миколая! З особливим радісним хвилюванням на нього чекають діти в усьому світі. У багатьох країнах цей день вважається святом добра та милосердя.

Є діти, які особливо потрудилися, щоб зустріти Святого Миколая. У цих дітей свої історії, свої досягнення. Вони не знають напевне, але щиро вірять в те, що цей день стане особливим і для них. Є те, що об'єднує і їх і нас – це віра в наші з вами теплі, добрі серця. До свята залишилися лічені дні. Діти чекають на Твою допомогу. До святкової акції “Щедрий святий Миколай” можна долучитися зробивши внесок.

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ДОПОМОГИ: Для поповнення через системи Приватбанку достатньо номера карти: 5168755421898954 Шпиняк В.В. або ж Ви особисто можете принести солодощі, фрукти, іграшки безпосередньо туди, де будуть пакуватись подаруночки – м. Іршава, вул. Гагаріна 40. Всі охочі приєднатись, можуть звертатись за тел: 0968724567. Творімо добро поки є час.

 

Про Захід