В Ужгороді відзначать переможців дитячого конкурсу «Захисники України: історія та сьогодення»

Опубліковано:

 

Це вже вчетверте на Закарпатті підіб'ють підсумки обласного дитячого конкурсу до Дня захисника України, інформує прес-центр ОДА.

Департамент освіти і науки обласної державної адміністрації запрошує 1 грудня до Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості “ПАДІЮН”, де відбудеться нагородження переможців IV Обласного конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт “Захисники України: історія та сьогодення”. 
Конкурс розпочався у жовтні 2018 року до Дня захисника України й пройшов у кілька етапів – від шкільного до обласного. Мета конкурсу – вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяти подальшому зміцненню патріотизму у дітей, створити умови для творчої самореалізації учнів
Під час свята будуть відзначені переможці у чотирьох номінаціях – “Лист”, “Вірш”, “Малюнок”, “Фоторобота”, а також педагоги, які підготували дітей до участі в конкурсі. 
Почесним гостем урочистостей буде мати Героя України Олександра Капуша – Людмила Капуш. Серед учасників свята також педагогічні працівники, які брали участь в антитерористичній операції на сході України, солдати-строковики Збройних сил України, всі учасники обласного етапу конкурсу та представники педагогічної громадськості районів, міст, об'єднаних територіальних громад.
Початок заходу об 11:00.

Про Захід