У Чернівцях “євробляхери” напали на депутата, який голосував за нові правила розмитнення авто

Опубліковано:

У Чернівцях водії автівок на єврономерах напали на народного депутата від фракції БПП Івана Рибака і закидали його сніжками.

Про це сам нардеп повідомив “molbuk.ua”.

Він розповів, що конфлікт стався біля входу у Чернівецьку ОДА. Поблизу приміщення група людей вимагала у обласної влади звернутися до керівництва держави з вимогою скасування нових правил розмитнення транспортних засобів на “єврономерах”.

“Група неадекватних людей на мене накинулась. Слава Богу, не били. Сніжками закидали. Дитячий садок”, – повідомив Рибак, зазначивши, що він вважає такі дії неприпустимими.

“Такі дії не вносять конструктиву в жодній ситуації. В той момент, коли в Азовському морі Росія стріляє по наших кораблях, ці люди дозволяють собі розхитувати ситуацію на мирній частині України. Я вважаю такі речі неприпустимими. І з огляду на те, що “Авто Євро Сила” – це вже сформований політичний проект, який збирається брати участь у виборах до Верховної Ради, такі методи використовувати у політичній боротьбі я вважаю категорично неприпустимими”, – сказав депутат.

Рибак пов'язує цей інцидент із тим, що він підтримав законопроекти №8487 та 8488, які регламентують нові правила розмитнення автомобілів з іноземною реєстрацією.

Щоправда депутат не має наміру звертатися до правоохоронних органів з цього приводу.

“Сьогодні, коли в Україні розхитується ситуація, писати якісь заяви, додавати якоїсь роботи нашим правоохоронцям, коли вони зайняті антидиверсійною роботою, в тому числі, на території Буковини, я вважаю безглуздим”, – додав нардеп.

Про Захід