Мукачівські спортсмени зайняли призові місця на Кубку України з карате

Опубліковано:

Міністерство Молоді та спорту України та Українська конфедерація карате провели Кубок України з карате (версія WKC), який було організовано у м. Дніпро (10-11листопада 2018р.).

Цю спортивну подію відвідало 250 учасників з 12 регіонів України. Закарпатська область була представлена Мукачівським спортивним клубом карате Шотокан “СІНАЙ”, де тренером є майстер спорту України з карате, тренер вищої категорії Роман Маслиган.

Як розповів Роман Михайлович – “Мукачівськіспортсмени мали можливість позмагатись із спортсменами інших версій карате такими як: Фудокан; Сіто-рю. Це пов'язано з тим, що саме версія карате WKC об'єднує не тільки карате Шотокан, але й представників інших версій карате. Наші каратисти перемагали в особистих та командних розділах змагань з куміте, а також могли побачити виступи членів збірної України з карате WKC та діючих призерів Чемпіонатів Європи та Світу”.

Наша невеличка команда завоювала 11 нагород Кубку України з карате в різних категоріях змагань (з них 6 золотих).

Так в особистих змаганнях перемогу завоювали:Бровчук Дмитро з м. Мукачева (в куміте 12-13р.) та Гонак Ольга з Мукачівського-р-ну (в куміте серед дівчат 12-13 р.), Фабрицій Софія стала бронзовою призеркою в куміте 14-15р.Наша стінка у командних розділах була першою в категорії 14-15р : Гонак Максим та Бровчук Дмитро,У цій віковій категорії серед дівчат переможцями стали: Фабрицій Софія і Гонак Ольга.Наша молодша стінка у складі Плітченко Івана, Маслиган Миколая,ХайнасаОлександра та Шанти Василя стала бронзовою.

Про Захід