П’яний закарпатець скоїв ДТП на Перечинщині

Опубліковано:

Учора ввечері працівники групи реагування патрульної поліції Перечинського відділення отримали виклик у село Мокра. Місцева жителька повідомила про конфлікт із чоловіком. 

Коли правоохоронці прибули в село, то виявили вказаний заявницею автомобіль марки “Skoda Оctаvіa” на вулиці населеного пункту. Побачивши поліцейських, водій спробував утекти, але не впорався з керуванням і в'їхав у огорожу приватної оселі, пошкодивши свою машину. 

Як з'ясувалося, водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. Драгер виявив у нього 2,17 проміле алкоголю. 

На водія склали адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування авто у стані алкогольного сп'яніння. Водійське посвідчення в нього вилучили та відсторонили від керування.  

У селищі Вишково Хустського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі для перевірки автомобіль марки “ВАЗ-21099”, який виконував незрозумілі маневри. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп'яніння. Водія доставили на медосвідування до лікарні, де виявили в нього 2,6 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп'яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 

Про Захід