Закарпатський медичний центр «ENDO CLINIC» провів акцію до Всесвітнього дня боротьби з цукровим діабетом

Опубліковано:

До Всесвітнього дня боротьби з цукровим діабетом – 14-го листопада, медичний центр “ENDO CLINIC” провів акцію – безкоштовний прийом лікаря-ендокринолога для пацієнтів з цукровим діабетом в Ужгороді.

Прийом відбувався за попереднім записом. Для реєстрації достатньо було залишити “+” у коментарях під відповідним дописом на сторінці ENDO CLINIC у мережі фейсбук. 

В той же день медичний центр Закарпатська Ендоклініка разом з командою UMSA Uzhhorod та обласним Центром Здоров’я за підтримки “Bionime-farm” провів безкоштовне вимірювання рівня глюкози в крові.

Акція проходила за адресою: вул. Толстого, 27А з 9:00 по 12:00.

Пацієнти з цукровим діабетом отримали сертифікат на знижку при проходженні консультації лікаря-ендокринолога та лікаря-офтальмолога.

Щирим прагненням організаторів є донести інформацію про важливість раннього виявлення даного захворювання з метою попередження ускладнень та покращення якості життя

Цукровий діабет залишається однією з найважливіших медико-соціальних проблем в усіх країнах світу. 

Основним завданням медичних спільнот є раннє виявлення даного захворювання, моніторинг ускладнень, ефективне лікування з метою покращення якості життя пацієнтів!

Медичний центр ENDO CLINIC – єдиний в області спеціалізований приватний медичний заклад по наданню медичної допомоги хворим ендокринного профілю, в тому числі і з цукровим діабетом.

Про Захід