Закарпатець намагався ввезти в Україну майже 300 набоїв до мисливської рушниці (Фото)

Опубліковано:

 

Набої було сховано у моторному відсіку під капотом, інформує прес-служба Чопського прикордонного загону.

Цього разу службовий собака допоміг військовослужбовцям пункту пропуску “Тиса” виявити патрони, які намагалися потай ввезти на територію нашої держави.

Сьогодні під час перевірки легкового автомобіля, яким додому повертався 42-річний українець, у прикордонників виникли сумніви щодо можливого переміщення через державний кордон заборонених речей. Відтак, автівку скерували в бокс поглибленого огляду. При перевірці транспортного засобу службовий собака вказав на сховок. Загалом, у кишенях автомобільних сидінь спільна оглядова група відшукала 40 набоїв до нарізної зброї та 250 набоїв до мисливської рушниці, які водій приховав у моторному відсіку під капотом.

За годину, в іншому легковому автомобілі прикордонники цього ж пункту пропуску виявили приховану холодну зброю. Повертаючись на батьківщину з України, угорець прихопив з собою ніж з лезом завдовжки 18 см. Холодну зброю було вилучено, відповідно до чинного законодавства.

Про небезпечні знахідки прикордонники проінформували представників Національної поліції, які з'ясовуватимуть усі обставини правопорушень.

 

Про Захід