Працівники Львівської митниці ДФС викрили три спроби незаконного переміщення сигарет

Опубліковано:

Вилучено майже 1000 пачок та автомобіль “AUDI A6”, у подвійному дні якого містилось 184 пачки цигарок.

Так, 20-річний громадянин Польщі прибув у пункт пропуску “Рава-Руська – Гребенне” на виїзд з України. Для переміщення обрав смугу руху “зелений коридор”. Під час митного контролю у працівників митниці виникли підозри про можливе приховування товарів від митного контролю. Автомобіль скерували у місце поглибленого огляду. Там у спеціально виготовленому кустарним способом подвійному дні (тайнику) в задній частині днища автомобіля під нішею запасного колеса виявлено 184 пачки сигарет.

В іншому випадку 500 пачок сигарет митники знайшли у конструктивній порожнині бокової стінки під декоративною обшивкою автомобіля “VOLKSWAGEN TRANSPORTER” під керуванням громадянина України. Також 260 пачок сигарет намагався вивезти до Республіки Польщі мешканець Львівщини через пункт пропуску “Смільниця – Кросценко” у порожнинах дверей автомобіля “Ауді”.

За цими фактами складено протоколи про порушення митних правил за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Сигарети та автомобіль “AUDI A6” 1997 р.в. вилучено. Їх вартість буде встановлено додатково. Справи скерують до суду.

ДФС у Львівській області

Про Захід