Держгеокадастр Волині взяли “в облогу” учасники АТО (Фото)

Опубліковано:

Військовослужбовці Волині вимагають розібратися з питанням розподілу земельних ділянок на Горохівщині.

Акція на підтримку законних прав атовців за участі військовослужбовців, членів “Спілки воїнів АТО”, “Автомайдану Волині” розпочалася сьогодні,  9 листопада, біля приміщення Держгеокадастру Волині, повідомляє “ВН”.

Нагадаємо, після сварки між військовослужбовцями та виконувачем обов'язків керівника Головного управління Держгеокадастру Волинської області Олесем Іващенком останній написав заяву на звільнення. Із посади він мав піти з 9 листопада.

Активісти неодноразово вимагали, аби Олесь Іващенко детально вивчив питання щодо відмови в одержанні земельних ділянок атовцям. Натомість землі отримують мешканці інших областей.

Йдеться про 20 проектів землеустрою, які подали жителям Рівненщини, Житомирщини, Херсонщини тощо.
 

 
 

Близько 11.00  ініціативна група увійшла до приміщення Держгеокадастру, аби викликати на переговори Олеся Іващенка. Однак, попри те, що робочий час розпочався давно, на місці не виявилося ні в. о. керівника, ні його першого заступника.

 

Опісля група осіб відправилася у сусіднє приміщення Держгеокадастру, однак і там ніхто не зміг пояснити, де зараз перебуває Олесь Іващенко. Оскільки в. о. керівника офіційно перебуває на робочому місці, тобто не знаходиться у відрядженні чи відпустці, його повноваження не може перебрати на себе жоден із заступників.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Про Захід