Іршавські рятувальники відвідали дитсадок

Опубліковано:

 

8 листопада на подвір'ї  дошкільного навчального закладу №4 м. Іршава було весело та галасливо, адже сюди приїхали рятувальники, аби провести акцію “Запобігти. Врятувати. Допомогти”. 
Початок заходу ознаменував звук сирени, яка сповістила працівників та вихованців закладу про виникнення умовної пожежі. Діти у супроводі вихователів організовано прямували до виходів, а далі – до спеціально визначеного місця, де шикувались по групах.
Далі іршавські рятувальники розповіли для дітлахів про діяльність пожежно-рятувальної служби, специфіку роботи та нагадали про найбільш поширені ризики й причини виникнення надзвичайних подій. 
Ну а на “десерт” малеча мала змогу спробувати себе у ролі вогнеборців: приміряти бойовий костюм та посидіти у кабіні червоно-білого авто.
Такі цікаві зустрічі дітей з рятувальниками є надзвичайно корисними та повчальними і проводитимуться й надалі в навчальних закладах району. Вони, без сумніву, допоможуть підростаючому поколінню свідоміше ставитися до безпеки власного життя та життя оточуючих.
У ДСНС України у Закарпатській області

Про Захід