Обласна книгарня запрошує ужгородців на написання радіодиктанту

Опубліковано:

 

ЗОУНБ ім. Ф.Потушняка чекає всіх охочих 9 листопада в читальній залі (3 поверх) о 11:00!!! Трансляція радіодиктанту розпочнеться зі вступної частини, а за півгодини відбудеться й сам диктант.

Девіз цьогорічного диктанту — #пишеморазом — єднання навколо мови. Радіодиктант не стільки як перевірка знань, скільки всеукраїнський флешмоб.

Текст радіодиктанту оприлюднять на сайті UA: Українське радіо 11 листопада, тож кожен учасник матиме змогу перевірити себе. Диктант передаватимуть зі студії UA: Українське радіо. Суспільне мовлення покаже телеверсію в прямому ефірі. Трансляцію також можна буде подивитися на сторінці Суспільного у Facebook.

Також будь-хто може надіслати свої рукописні записи диктанту на адресу вул. Хрещатик, 26, Київ-1, 01001, із позначкою “Радіодиктант” (листа потрібно надіслати того ж дня чи за день – дату визначать за штемпелем). Можна сфотографувати чи зробити скан тексту та надіслати їх протягом доби на скриньку [email protected] (прослідкуйте за якістю зображення). Диктант має бути написаний від руки, адже друковані роботи розглядати не будуть. Буде прийнято й тексти, написані за допомогою шрифту Брайля.

Про Захід