Ужгородцям у листопаді не начислять призначену субсидію

Опубліковано:

 

Справа у некоректній роботі програмного забезпечення “Житлові субсидії” та з новаціями у призначенні самих субсидій, інформує Департамент праці та соціального захисту населення Ужгородської міської ради.

У платіжках за послуги ЖКГ, які отримають ужгородці у листопаді, не буде відображено розміру призначеної субсидії. Споживачам не варто перейматися, адже після усунення вказаного недоліку у квитанціях субсидіантів буде відображено суму призначеної субсидії за два місяці: жовтень та листопад. Тобто, громадянам, які за жовтень сплатять житлово-комунальні послуги у повному обсязі, буде здійснено перерахунок з урахуванням суми субсидії. 

Така ситуація склалась і в інших районах та містах України, зокрема в м.Києві.

Субсидіантам, які користувалися субсидією у неопалювальний (літній) період, перерахунок на опалювальний період буде проведений автоматично, без повторного звернення.

Нагадаємо, що зміни в нарахуванні субсидій введено в дію з 01.10.2018 року відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2018 № 841 “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України”.

 
 
 

 

Про Захід