Четверо молодиків вкрали автівку і вчинили на ній ДТП

Опубліковано:

До чергової частини Берегівського відділу поліції надійшло повідомлення від мешканця села Бадалово, про те що невідомі викрали його транспортний засіб  “ВАЗ 2107”. 

При виїзді  на місце події берегівські працівники поліції встановили, що автомобіль знаходився на подвір'ї за місцем проживання заявника. Транспортний  засіб був незачиненим,  та навіть ключі знаходились  у замку запалювання. 

Для розшуку викраденого транспортного засобу та осіб, які могли бути причетними до угону правоохоронці провели низку оперативно-розшукових заходів. Вже за дві години покинутий автомобіль був виявлений за 10 км від місця зникнення.

Встановили правоохоронці і особи крадіїв. Ними виявилися четверо мешканців села Вари, серед них  неповнолітній 15-річний хлопчина, інші троє віком 18 та 21 років. Компанія товаришів вирішила прокататися й викрали автомобіль, водій якого не впоравшись з керуванням з'їхав в кювет. Хлопці залишили автівку та втекли. 

Автомобіль поміщений на спецмайданчик відділу поліції у Берегові. Наразі за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом проводиться кримінальне провадження, в діях берегівчан вбачаються ознаки злочину ч. 2 статті 289 Кримінального кодексу України. Слідчі призначили ряд експертиз.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Про Захід