Тячівцям презентували нові моделі від Toyota (Фоторепортаж)

Опубліковано:

 

У неділю, 28 жовтня, тячівцям презентували нові моделі від Toyota. Цього разу шанувальники автомобілів отримали можливість випробувати японський бренд всією сім'єю. Завдяки дитячим кріслам тестові автомобілі перетворились одразу ж на авто-мрію для сімейних пар. Задоволена малеча розділила радість батьків, подорожуючи з комфортом та  у повній безпеці. За традицією офіційний дилер Тойота Центр Ужгород “Карат Мотор” в Закарпатській області презентував новітні гібридні технології та принцип їхньої роботи. Розвінчувались міфи про гібридні системи, говорили про екологічність та тестували економність гібридного RAV4. Подібний захід від представників японського бренду цьогоріч проводився вчетверте.

Відвідувачам заходу презентували одразу чотири тестових автомобілі, серед них нова Toyota Camry, молодіжний та яскравий  Toyota C-HR, легендарна Toyota Corolla та гібридний кросовер Toyota RAV4. Відвідувачі могли не  тільки ознайомитися з новими моделями культового автомобільного бренду, але й дізнатися про актуальні спеціальні пропозиції, сісти за кермо і відчути себе власником Toyota.

У рамках проекту ДРАЙВЕКО, тест-драйв гібридного RAV4 фіксувався автоматизованою системою, що відслідковувала детальний маршрут автомобіля та його розхід. Таким чином, по завершенню тест-драйву кожен міг дізнатися, скільки він проїхав в режимі електродвигуна.

Про Захід