Зловмиснику, що напав на обмінник, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення

Опубліковано:

За процесуального керівництва Ужгородської місцевої прокуратури, правоохоронцями “по гарячих слідах” розкрито розбійний напад, вчинений напередодні на один з пунктів обміну іноземної валюти в обласному центрі.
 
У вчиненні даного злочину, обґрунтовано підозрюється непрацюючий, раніше несудимий, тридцятирічний мешканець Перечинщини. 
 
Як повідомив заступник керівника Ужгородської місцевої прокуратури Віктор Кузан, зловмисник здійснив напад на касира обмінного пункту та погрожуючи вогнепальною зброєю, вимагав передати йому готівку.

Не розгубившись, працівниця обмінника натиснула “тривожну” кнопку та намагалась затягнути час до приїзду правоохоронців. Відтак, злякавшись можливого затримання, нападник втік з місця злочину без грошей. Події зафіксовано камерою відеоспостереження.
 
Зловмиснику вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.187  КК України (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу – розбій), за яке передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.
 
Наразі вирішується питання про обрання щодо підозрюваного запобіжного заходу.
 
Триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області.
 
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

Про Захід