В Ужгороді відзначили найкращих автомобілістів і дорожників (Фото)

Опубліковано:

 

У четвер, 25 жовтня, в обласному центрі Закарпаття відбулися урочистості з нагоди Дня автомобіліста і дорожника. В атріумі облдержадміністрації причетних до події вітали керівники області, а перед будівлею експонували різні види транспортних засобів.

– Цього року ми дійсно відчуваємо, що автомобілісти і дорожники є найбільш затребуваними професіями, – наголосив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль. – Про це нам щодня нагадують мешканці Закарпаття, які потребують хороших доріг. Я щиро всіх вітаю з тим, що ми почали процес, яким в області не займалися багато десятиліть. Попереду багато роботи, підсумком якої, упевнений, буде розвинута і якісна інфраструктура Закарпаття!

Підтримав очільника облдержадміністрації і наголосив на надзвичайній актуальності роботи винуватців урочистостей голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс.

– Ми нарешті почали відновлювати і поліпшувати основні дорожні артерії області. Без вас цей процес був би неможливим, – підкреслив Михайло Рівіс. – Завдяки розвитку доріг ми можемо модернізувати туристичну і рекреаційну галузі, відтак відчуваємо пряму залежність головних видів діяльності на Закарпатті від транспортної інфраструктури. Змінюються пріоритети світового розвитку, але дороги були і залишаються у пріоритеті розбудови провідних економік світу. Тож вітаю усіх, хто створює наші дороги, і тих, хто ними їздить!

Керівники краю відзначили почесними грамотами та подяками кращих представників дорожньо-транспортної галузі області. Серед них керівники та колективи автотранспортних підприємств, підприємці-перевізники, фахівці з ремонту і обслуговування транспортних засобів, профільні відомства та їх відповідні структурні підрозділи.

Зокрема, за вагомий особистий внесок у розвиток автотранспортної галузі краю, сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня автомобіліста і дорожника Почесною грамотою обласної ради нагороджено:

 

БОЛДИЖАРА Петра Петровича – підприємця-приватного перевізника
(Мукачівський район)
   
ГАЗУДУ Станіслава Михайловича – водія першої автомобільної колони акціонерного товариства “Ужгородське автотранспортне підприємство 12107”
   
ЛЯЛИКА Івана Йосиповича – співзасновника товариства з обмеженою відповідальністю “Ужгородське шляхово-будівельне управління 58”
   
МЕЛЬНИКА Ігоря Євгеновича – начальника відділу управління Cлужби безпеки України в Закарпатській області
   
МОРОЗОВА Олександра Григоровича – слюсаря з ремонту автомобілів акціонерного товариства “Ужгородське автотранспортне підприємство 12107”
   
ПОЛЕЖАЄВУ Марину Миколаївну – заступника начальника відділу експлуатації та утримання доріг місцевого значення управління розвитку інфраструктури, експлуатації та утримання доріг місцевого значення департаменту інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та житлово-комунального господарства Закарпатської облдержадміністрації

 

Подяку обласної ради оголошено:

Колективу приватного акціонерного товариства “Закарпатавтотранс”

Колективу управління “Укртрансбезпеки” у Закарпатській області

Колективу державного підприємства “Українське державне підприємство по обслуговуванню іноземних та вітчизняних автотранспортних засобів “Укрінтеравтосервіс”

Колективу комунального підприємства Закарпатської обласної ради “Будкомплектторг”

Колективу Воловецького колективного підприємства “Агрошляхбуд”

Колективу товариства з обмеженою відповідальністю “Закарпатєвротранс”

 

Почесною грамотою обласної ради нагороджено:

За вагомий особистий внесок у розвиток автотранспортної галузі краю, сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня автомобіліста і дорожника

КУЛИКАПавла Васильовича – начальника адміністративно-господарського відділу Служби автомобільних доріг у Закарпатській області
МОХНЮМихайла Михайловича – начальника тендерно-договірного відділу Служби автомобільних доріг у Закарпатській області

 

За багаторічну працю, сумлінне виконання службових обов'язків та з нагоди Дня автомобіліста і дорожника

Почесною грамотою обласної ради нагородити:

БОРИНСЬКУ
Аллу Михайлівну
– прибиральницю службових приміщень Служби автомобільних доріг у Закарпатській області

 

За вагомий особистий внесок у розвиток автотранспортної галузі краю, сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня автомобіліста і дорожника

Грамотою обласної ради нагороджено:

ВОЛОЩУКА
Юрія Семеновича
– головного спеціаліста відділу державного контролю та нагляду за безпекою на транспорті  Управління Укртрансбезпеки у Закарпатській області
МОЛНАРА
В'ячеслава Михайловича
– головного спеціаліста відділу надання адміністративних послуг Управління Укртрансбезпеки у Закарпатській області
ГРАБА
Юрія Петровича
– водія 1 класу Автотранспортного господарства Закарпатської обласної державної адміністрації
   
ШАРАНИЧА
Миколу Миколайовича
– водія 1 класу Автотранспортного господарства Закарпатської обласної державної адміністрації
   
МАЛЕША
Івана Васильовича
– водія 2 класу Автотранспортного господарства Закарпатської обласної державної адміністрації

 

За багаторічну працю, сумлінне виконання службових обов'язків та з нагоди Дня автомобіліста і дорожника

Грамотою обласної ради нагороджено:

ГЕБУРУ
Ольгу Василівну
– головного бухгалтера Автотранспортного господарства Закарпатської обласної державної адміністрації

 

У свою чергу, представники автодорожньої галузі вирішили відзначити “головного дорожника області” і вручили голові Закарпатської ОДА символічну картину, яка відображає сутність активної фази дорожньо-ремонтних робіт на Закарпатті.

Супроводжувала урочистості насичена концертна програма з виступами народних колективів, ансамблю мажореток, солістів та вокалістів. Водночас, на площі Народній розгорнули експозицію сучасних авто від провідних автосалонів краю, автобусів, що здійснюють перевезення пасажирів на маршрутах загального користування, великовагових транспортних засобів та сучасної дорожньої спецтехніки.

На згадку про свято, яке об'єднує працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства, кожен лишив собі світлину біля тематичної фотозони, яку встановили в атріумі обласної адміністрації.

Нагадаємо, що Указом Президента День автомобіліста і дорожника відзначають в Україні в останню неділю жовтня, інформує прес-служба облради.

Про Захід