У Нижніх Воротах пограбували чоловіка

Опубліковано:

 

Поліцейські Мукачівського  та Воловецького відділень поліції   минулої доби  встановили осіб причетних до крадіжки золотих виробів, мобільного телефону та пограбування. 

Так, працівники кримінальної поліції Мукачева довели причетність 33-річного мукачівця до крадіжки  з будинку місцевого жителя. Правоохоронці встановили, що підозрюваний  у злочині переліз через паркан та проник до будинку потерпілого, звідки викрав золоті вироби та з дворогосподарства мобільний телефон. 

За фактом крадіжки в поліції ведеться слідство, кримінальне провадження мукачівські слідчі відкрили за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка поєднана  з проникненням у житло. Наразі  у справі призначені відповідні експертизи. 

Воловецькі  правоохоронці оперативно розкрили пограбування жителя  села Верхні Ворота.Проведеними оперативно- розшуковими заходами працівники поліції встановили, що у скоєнні  кримінального правопорушення підозрюється 25-річний вже судимий за розбій мешканець селища Воловець.  Фігурант справи завдав потепілому тілесні ушкодження та відібрав у нього барсетку з мобільним телефоном та грошима. Після чого чоловік  втік. Правоохоронці того ж дня встановили та відшукали нападника, мобільний телефон вилучили.

Кримінальне провадження воловецькі поліцейські відкрили за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Слідство у справі триває. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

Про Захід