У Луцьку можна побачити “восьме чудо світу” (Фото)

Опубліковано:

Володимир Казарян – видатний майстер світового мініатюрного мистецтва, творець витворів, що вражають своєю унікальністю, мікроскопічними розмірами, красою. Окремі його творіння прикрашають приватні колекції президентів та світових знаменитостей, а виставки користуються незмінним успіхом, викликаючи здивування та захоплення. За 40 років “творчості під мікроскопом” Володимир Едуардович створив 600 чудо – витворів. Для прикладу, в США його мініатюри ввійшли в рейтинг десятки найдивовижніших видовищ світу, повідомляє “Волинь”.

За 40 років “творчості під мікроскопом” Володимир Едуардович створив 600 чудо – витворів.  

На виставці представлені його філігранні мікрошедеври: “класика жанру” – підкована золотими підковами блоха та караван верблюдів вставлений у вушко швейної голки; найменший у світі портрет Мони Лізи, намальований олійними фарбами на зрізі рисового зерна; “лик Ісуса Христа” на рисовому зерняті; мікроскопічний бюст Наполеона вставлений у піщинку бурштину; золотий щит Юлія Цезаря, прикрашений найдрібнішими візерунками; скульптура Мерлін Монро, розміщена на торці волосини; мікроскопічний образ Шварцнегера, який грає біцепсами на маковому зернятку; слони-еквілібристи, які балансують на людській волосині, вставленій у вушко швейної голки; вражаючі своєю витонченістю мережива з 1/100 людської волосини та багато інших мініатюрних чудес.

Майстер пропустив черег вушко голки цілий караван верблюдів.

Майстер пропустив черег вушко голки цілий караван верблюдів.

 Володимир Казарян багатогранна особистість у творчості: талановитий художник і скульптор, конструктор і винахідник, а ще філософ, мислитель, письменник, композитор і поет. Ліричним та філософським доповненням виставки є книги автора – тритомник віршів “Апофеоз любові”, “Апофеоз мудрості” і “Апофеоз життя”. Його твори наповнюють душі і серця людей любов'ю, світлом і добром, що є своєрідним зціленням для душі.

Виставка працюватиме у Волинському краєзнавчому музеї впродовж двох місяців, щоденно, з 9.00 до 17.00 (вихідний день – понеділок).

 Мініатюри Казаряна ввійшли в рейтинг десятки найдивовижніших видовищ світу.

 Мерлін Монро на волосинці.

Мерлін Монро на волосинці.

Тамара Копилова-Андрейчук

Про Захід