У Луцьку через селфі юнак загорівся, мов факел

Опубліковано:

У Луцьку 19-річний юнак потрапив у реанімацію у важкому стані. Його вдарив струм у 20 тис. вольт на залізничній станції. Потерпілому, який отримав 40% опіків тіла, провели важку операцію.

Разом із товаришами він виліз на вагон, щоб зробити селфі. Очевидці розповіли, що вже за кілька хвилин він спалахнув, як смолоскип, інформує “Твій портал”.

“Ми з дівчиною йшли через міст, що проходить над залізничними коліями і побачили яскравий спалах. За якусь мить зрозуміли, що то була людина. Моя дівчина лікар, то ж ми кинулися на допомогу! Коли підбігли, побачили, що молодий чоловік спочатку скотився на край, а потім впав з даху на землю і горить буквально у нас на очах. Моя дівчина швидко зняла з себе пальто і накинула на “живий факел”. У нього горіло все: куртка, штани, футболка. Хлопець знаходився в шоковому стані, таке враження, що в нього була агонія. Але до нього не можна було торкатися, оскільки через його тіло пройшов потужний електричний розряд, який, ймовірно, ще міг уразити… Через який час, коли ми зняли з нього пальто, побачили, що він дихає та живий, але це було неймовірно страшно! Відразу кілька людей викликали швидку, яка прибула за хвилин десять. А також на місці події прибули рятувальники”, – розповів очевидець.

Відомо, що потерпілий – житель Струсівки. Двоє товаришів, які були разом з ним, відбулися, на щастя, лише переляком. Один отримав легкий опік руки. Про те, що сталося вони розповідати не хочуть, але обіцяють більше не робити таких селфі.

Про Захід