П’яна автоаварія у Клячанові: постраждали маленькі діти

Опубліковано:

За минулі вихідні працівники поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння у Великоберезнянському, Рахівському, Тячівському, Хустському, Мукачівському, Берегівському районах. 

У селі Клячаново Мукачівського району у неділю ввечері з вини пяного водія сталася ДТП з потерпілими. Близько 21-ї години автомобіль марки “Лада Пріора” під керуванням жителя села Кольчино злетів під час руху з дороги в поле, де ударився в причіп від трактора й перекинувся. 

У салоні авто перебували четверо осіб: водій, його дружина та двоє діток віком 2 і 4 рочки. Усі четверо зазнали травм різного ступеня важкості й перебувають в лікарні. 

Як встановили під час медосвідування, водій “Пріори” перебував у стані алкогольного сп'яніння (1,03 проміле алкоголю).

Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження, машину затримано на спецмайданчик. Обставини автопригоди встановлюють слідчі Мукачівського відділення поліції.

У селі Рокосово Хустського району сталася незначна ДТП: автомобіль марки “УАЗ” під керуванням місцевого жителя зіткнувся з автомобілем марки “Hyundаi”. На щастя, обійшлося без людських жертв, машини зазнали несуттєвих ушкоджень, але водій-винуватець втік з місця пригоди. Невдовзі його розшукали працівники групи реагування патрульної поліції Хустського відділу. Чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння, його доставили на медосвідування до лікарні, де виявили 2,2 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування в стані алкогольного сп'яніння, вилучили водійське посвідчення, а машину затримали на спецмайданчик поліції. 

На автодорозі біля села Чорноголова Великоберезнянського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки “ВАЗ-2105”, на якому не були увімкнені фари за межами населеного пункту. Керував автомобілем житель села Смерекова Великоберезнянського району в стані алкогольного сп'яніння. Драгер виявив у нього 1,52 проміле алкоголю. Поліцейські склали на водія адмінпротокол про керування в стані алкогольного сп'яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

У Великому Березному працівники групи реагування патрульної поліції зупинили пізно ввечері автомобіль марки “Аudі” іноземної реєстрації, який виконував незрозумілі маневри. За кермом іномарки перебував житель Великоберезнянщини в стані алкогольного сп'яніння, який відмовився від медосвідування. На правопорушника в присутності двох свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп'яніння, вилучили водійське посвідчення, а машину затримали на спецмайданчик відділу поліції. 
У селі Довге Іршавського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили опівночі автомобіль марки “ВАЗ-2106”, на якому не працювала одна фара. Керував автомобілем житель Виноградівського району. Чоловік не має  документів на право керування і перебував у стані алкогольного сп'яніння. Драгер виявив у нього 1,6 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування.  

У місті Берегово працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки “Volkswagen Pаssаt”, на якому не був увімкнений поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп'яніння. Його доставили на  медосвідування в лікарню, де виявили 1,4 проміле алкоголю. На правопорушника, який не мав водійського посвідчення склали відповідні адмінпротоколи. 

У селищі Солотвино Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки “Skоda Octаvіa”, який виконував незрозумілі маневри. За кермом перебував житель Рахівського району в стані алкогольного сп'яніння. Драгер виявив у нього 0,40 проміле алкоголю. На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп'яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

У селищі Ясіня Рахівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили пізно ввечері незареєстрований мотоцикл марки “Musstаng”, яким керував місцевий житель в стані алкогольного сп'яніння. Молодий чоловік взагалі не має водійського посвідчення, драгер виявив у нього 1,3 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.  
Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп'яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області   

   

 

 

Про Захід