У Хусті відкрився новорічний ярмарок

Опубліковано:





 Придбати необхідні прикраси до зимових свят відтепер мешканці міста над Тисою можуть, побувавши на ярмарку, що розташований у центрі міста, перед адмінкорпусом райдержадміністрації. Спеціалізований міні-ринок працюватиме аж до старого Нового року. Крім гірлянд, сувенірів та ялинкових прикрас тут реалізовуються і хвойні лісові красуні, як живі, так і штучні.

-На жаль, люди не мають грошей і купують дуже мало, – каже для  одна з крамарок Емма Гусак. – Найохочіше відраховують важко зароблені гривні за кульки, дитячі маски та сніжинки.

У середньому один покупець, як правило, купує товар на суму 20-50 гривень, дуже рідко – на сотню. У інших наметах – ситуація схожа. Підприємці нарікають на суцільне безгрошів'я у краян. -Придбала ялинку з гілок за 30 гривень, за 50 можна знайти більшу, але ще й до символу зимових свят і оздобу купити треба, і стіл накрити, і якісь подарунки рідним підшукати, – ділиться думками хустянка Олена Ярема. -З дітьми ми вирішили, що краще придбати штучну ялинку, ніж кожен рік витрачати гроші на живу, – запевняє інший мешканець міста над Тисою Павло Клим. – І дружині голки прибирати не доведеться, і хоч трохи ліс збережемо, бодай на одне дерево.

Слід зазначити, що в цьому році ціни на новорічний крам порівняно з минулим роком зовсім не зросли. Трохи дорожчими стали хіба що безпосередньо самі ялинки. Марина АЛДОН, “Карпатський об'єктив”


Про Захід