Закарпатець отримав травми під час пожежі

Опубліковано:

11 жовтня о 05:32  ужгородським рятувальникам повідомили про пожежу на вулиці Центральній, що в селі Пацканьово. Про те, що горить житловий будинок вогнеборців сповістили сусіди відповідного домоволодіння.

На момент прибуття бійців ДСНС вогонь охопив майже весь дах будинку, також існувала загроза перекидання полум'я на поруч розташовану надвірну споруду (літню кухню). Однак, завдяки зусиллям вогнеборців 14-ї  та 16-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород та смт Середнє цього вдалось запобігти. Вже о 06:17 пожежу локалізували, а о 07:29 повністю ліквідували. Вогнем знищено дах будинку, вікна, двері та речі домашнього вжитку, що знаходились всередині.

Згодом з'ясувалось, що власник 1934 року народження вирішив розпалити піч за допомогу легкозаймистих речовин, однак через необережність, полум'я перекинулось на його одяг. Каретою швидкої допомоги чоловіка було доправлено до обласної клінічної лікарні ім. Новака, що в Ужгороді. Лікарі діагностували в нього опіки ІІ-ІІІ ступеня верхніх кінцівок, грудей та обличчя.

Остаточну причину та збитки встановлюють правоохоронні органи.

У ДСНС України у Закарпатській області

Про Захід